Szállás árak Tornácos Panzió

Tornácos Panzió

Címlap » Hegykő » Hegykői szállások » Tornácos Panzió » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Természeti környezetben
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Pénzváltás, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Ajándékbolt, Központi széf, Busz parkoló, Business-center, Étterem, Cukrászda, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Rádió, Telefon, Internet csatlakozás, Hűtőszekrény, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Kozmetika, Fodrászat, Pedikűr, Manikűr, Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence, Edzőterem, Asztalitenisz, Darts

Tornácos Panzió

Hegykőn a Fertő-part szívében családi vállalkozásban működő panziónk 1996 óta nyújt kellemes pihenőhelyet az ide látogatóknak, védnöki táblás éttermünkben leggyakoribb vendég a visszatérő.

23 szoba 57 férőhellyel. A szobák falhűtéssel vagy légbefúvásos rendszerrel hűtöttek. Minden szobához fürdőszoba, Tv, rádió, hűtőszekrény, hajszárító, telefon és WI-FI internet csatlakozás tartozik. A fenyőbútor és a sok természetes anyag otthonos hangulatot áraszt. A kettő, három és négyágyas szobák mellett a kétszobás apartmanok főleg családok körében kedveltek. A földszinti három szobát kerekes székes vendégeinknek ajánljuk. A vendégek kényelmét és biztonságát saját parkoló, videó megfigyelő,- valamint kártyás beléptető rendszer szolgálja.

Az egyre ismerősebben csengő Tornácos Étteremben a legfontosabb, hogy a vendég ne csak ízzel, de hangulattal és harmóniával is jól lakjon. Előbbiről a kiváló szakácsokon túl a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Védnöki táblája és Az év vendéglátó házigazdája ’99 cím is garancia, utóbbiról győződjön meg az idelátogató, és kóstolja meg szürkemarha specialitásainkat. A nyári időben akár 250 vendéget is befogadó étterem méretei ellenére családias, személyes.

Modern technikával felszerelt légkondicionált, természetes fénnyel rendelkező „Borostyán” konferencia termünk ideális helyszínül szolgál 60-70 fős üzleti találkozók, konferenciák, prezentációk, vagy kiállítások lebonyolítására. „Kékfestő” termünk, 20-25 fő befogadására alkalmas, kisebb meetingek szervezéséhez ajánljuk.

Szállóvendégeink részére a wellness használat ingyenes: élménymedence hidromasszázzsal, finn szauna, gőzfürdő aromaterápiával, pihenőkert, teabár Naturland gyógyteákkal, fitneszterem, cardio- és erőgépekkel, infra szauna (térítés ellenében) és napozókert várja a Kedves Vendégeket.

Szépségszalon: Nyugodt környezetben, munkájukra igényes, magasan képzett szakemberek várják Önt sok szeretettel!
Kozmetika és masszázsszalon, SPA programok, Manikűr / pedikűr, Fodrászszalon, szolárium.

Termálfürdő: Házunktól alig 100 méterre található a télen-nyáron nyitva tartó Sá-Ra Termálfurdő, melynek gyógyhatású, 1434 méter mélyről feltörő vizét 2004 szeptemberében gyógyvízzé nyilvánították.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
4 éves korig 100%  
4-14 éves korig    6100 HUF/ fő / éj főszezonban hétvégén (reggelivel)
4-14 éves korig    5500 HUF/ fő / éj alap időszakban hétvégén (reggelivel)
4-14 éves korig    5200 HUF/ fő / éj alap időszakban hétköznap (reggelivel)
4-14 éves korig    5800 HUF/ fő / éj főszezonban hétköznap (reggelivel)
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Falusi turizmus
  • TELEPÜLÉS
    Hegykő
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Panzió ***
  • CÍM
    9437 Hegykő, Kossuth Lajos utca 78.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | 2 | | | |
Település ismertető
  • Hegykő

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...