Marben Panzió - Étterem - Hegykő Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat!

-14%pontokért
Foglaljon 2x olcsóbban!

Foglalásain keresztül gyűjtsön pontokat és fizessen mindig kevesebbet beváltóhelyeinken! Szolgáltatásunk ingyenes.

Még nincs kártyaszámom, szeretnék ingyenes pontgyűjtőkártyát
10 000 Ft értékű ajándékponttal! Részletek a kedvezménykártyáról
Rendelkezem kártyaszámmal a lejjebb megadott e-mail címemen.
Nem szeretném a pontgyűjtőkártyát, és a vele járó kedvezményeket.
Érdeklődni szeretnék, kötelezettség nélkül
Foglalni szeretnék, elfogadom a lemondási feltételeket.
Érkezés: Éjszakák:
Szobák száma:
  Felnőtt Gyerek Gyerek(ek) életkora
1. szoba
Megjegyzés:
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között: (+36) 1 255 2200
E-mail: szallasfoglalas@utisugo.hu
E-mail cím
Név
Telefon
Kedvezmény kupon
A legjobb áron foglalhat amit a szálláshely szerződésben garantál.
Nincs foglalási díj a szállásfoglalás, ügyintézés nálunk díjmentes.
Ön közvetlenül a szálláshelynek fizet mi nem kérünk előleget, kártyagaranciát.
Közelítő kalkulált ár Pontkedvezmény Kalkulált fizetendő ár Ajándékpontok
2000000 Ft 1% (10000 pontért) 1990000 Ft 10000 pont

Figyelem! Az ár tájékoztató jellegű, ajánlatnak nem minősül. A pontos árat illetve a gyerekkedvezményeket a szálláshely ajánlata/visszaigazolása tartalmazza majd, melyet legkésőbb 48 órán belül elküld Önnek. Amennyiben nem kapja meg az ajánlatot/visszaigazolást a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a (+36) 1 255 2200-es telefonszámon.
(Az itt feltüntetett ár nem veszi figyelembe a szobabeosztást és a 2 év feletti gyermekeket általános, 50%-os kedvezménnyel kalkulálja. A szálláshely ajánlata ettől eltérhet.)

Az árakat a szálláshely a megadott adatok alapján kalkulálja ki és küldi el Önnek legkésőbb 48 órán belül. Amennyiben nem kapja meg az ajánlatot/visszaigazolást a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a (+36) 1 255 2200-es telefonszámon.

Marben Panzió - ÉtteremHegykő - szállásfoglalás

Nyugat-Dunántúl / Sopron-Fertődi / Győr-Moson-Sopron / Hegykő / Marben Panzió - Étterem

Sport, aktív pihenés Gyermekbarát Gyógyturizmus
STÍLUS
Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Gyógyturizmus
TELEPÜLÉS
Hegykő
SZÁLLÁS TIPUSA
Panzió ***
CÍM
9437 Hegykő, Alsószer u. 1.
NYITVATARTÁS
01.01-12.31
Marben Panzió - Étterem Dátum szerint legkedvezőbb ajánlata

Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat!

Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat hegykői Marben Panzió - Étterem szálláshelyre
1 éjszakától, az igényelt elhelyezéssel és ellátástípussal, időszaktól függetlenül akár hétvégére, vagy kiemelt időszakra is kérhető az időszakokra érvényes feltételekkel
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat!
-14% elérhető kedvezmény
+
20% jóváírás
Kérje ajánlatunkat

Részletes leírás

Személyre szabott ajánlatunk tartalmazni fogja a szálláshelyen az Ön által megjelölt időszakra és ellátás típussal általánosan elérhető szolgáltatásokat, illetve az időszakra kombinált csomagajánlatokban szereplő szolgáltatásokat, figyelembe véve pontegyenlegét és ajánlatkérésre vonatkozó megjegyzéseit.

Marben Panzió - Étterem Hegykő

Üdvözöljük a Fertő-táj Világörökségben

Az Unesco világörökségi listájára 2001. decemberében került fel a Fertő-táj, mellyel elismerték a táj, az itt található települések, kulturális és természeti értékek különleges egyetemes értékét.

A felterjesztést Magyarország és Ausztria közösen kezdeményezte és együttes megvalósításban készült el a terület kezelési terve is. Mindez jelzi, hogy az Európai Unió szellemében nem az államhatárok, hanem a táj természetes határai szabják a világörökségi terület határait. A Fertő-táj Világörökség területe Ausztria és Magyarország területén fekszik. A magyarországi rész magába foglalja a Fertő-Hanság Nemzeti Park Fertő-táji teljes területét, valamint az itt elterülő Sarród, Fertőd (a fertődi Esterházy-kastély védett műemléki környezetét), Fertőszéplak, Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Fertőboz, Nagycenk (kiscenki településrészt), Balf (Sopron), és Fertőrákos települések belterületeit és tó felé eső külterületeit. Az ütközőzónába Fertőszéplak, Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, illetve Nagycenk délre nyúló külterületei tartoznak.

A Fertő-táj nemzetközi elismertségét bizonyítja, hogy az 1970-es években magyar és osztrák része egyaránt tájvédelmi körzet lett, 1979-ben az UNESCO MAB programja keretében Bioszféra Rezervátummá nyilvánították, 1989-től pedig a Ramsari egyezmény nemzetközi jelentőségű vízi élőhelyei között is számon tartják.A hatalmas nádrengeteg, az iszapos pocsolyák és a nyílt vízfelület sokszínű madárvilág élettere.

A Fertő-tó
A Fertő-tó Közép-Európa harmadik legnagyobb állóvize. Hossza 35 km, szélessége 7-15 km, felülete 309 km2. Vízgyűjtő területe 1230 km2 mindössze négyszer nagyobb, mint a tófelület. Vízmélysége átlagosan 50-60 cm, a legmélyebb részeken sem haladja meg a 180 cm-t. Felszíni hozzáfolyása a Wulka- és Rákos-patak, természetes állapotában lefolyástalan.

Mi is az a “fertő” tulajdonképpen?
Hidrológiai paraméterei alapján sztyepptó, a kontinentális síkvidéki sós tavak utolsó, legnyugatibb fekvésű reprezentánsa. Vizére jellemző a sekélység, a nagyméretű vízszintingadozás és a magas sótartalom. A magyarországi Fertő-táj elkülöníthető részletei a Fertőmelléki-dombsor; maga a 75 km2-es, 80%-ban elnádasodott tó a határtól a domblábi rétekig; illetve a Hegykőtől-Sarródig terjedő szikes rétek, puszták, nádasok világa, amely tulajdonképpen a Fertő-zug délkeleti csücske, s átmenetet alkot a Hanság felé.

Hegykő
A település nevének eredete: Az első írásos emlék 1262-ből maradt fenn IGKU (szentkő) néven A település német neve: Heiligenstein, ami megegyezik az ősi falunévvel. Szentkő, ami a korábbi Egykő elnevezésből alakult ki. Az egy, az ősi magyar nyelvben Istent, szentet jelent. A történet szerint egy pogány áldozati követ találtak a településen, amelyet a keresztény templom oltárába falaztak be, hogy mágikus ereje védje Isten házát. Hegykő a Fertő- part magyarországi szakaszának a közepén található, ezért aztán ideális tartózkodási hely a különböző irányokat bejáró látogatók számára. Sokszínű szálláshelykínálatával, a falusi szálláshelyektől a vendégházakon át szálloda szintű wellness panziókig ki-ki találhat kedvére valót. Nagy vonzerőt jelent a helyi termálfürdő, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították, egész évben várja a gyógyulást és felfrissülést kereső vendégeket. Nyaranta rendezvényekkel is várjuk a vendégeket. A hegykői Tízforrás Feszitvál július második péntekétől koncertekkel, kiállításokkal, színes programokkal várja az érdeklődőket.

A hegykői termálvíz igen sok oldott anyagot tartalmazó nátrium-kloridos alkáli-hidrogénkarbonátos jellegű, kissé kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős a jodid tartalma. 55 °C hőmérséklettel 1434 méteres mélységből jut el a fürdőbe. A termálvíz idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, szakorvosi javaslat alapján. Jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként gyógyult csonttörések, ficamok, ízületi rándulások, izomhúzódások kezelésére. A fürdő rendszeres használata oldja a sportolással, fokozott izommunka igénybevételével járó megterhelést, a vízfelszínről felszálló és belélegzett vízgőzök előnyösen hatnak a légúti panaszokra.

Engedje meg,hogy ezúton mutassam be Önnek kikapcsolódásra, pihenésre kiválóan alkalmas családcentrikus szálláshelyünket a MARBEN PANZIÓ***-t.11 kétágyas, 1 háromágyas szobával, valamint 2 apartmannal-ebből 2 szoba és 1 apartman mozgássérültek részére kialakított-a termálfürdőtől 300 méterre várja vendégeit. A háromcsillagos hotel minőségű szobák légkondícionáltak, színes TV/szatelitprogramokkal / telefonnal, szobaszéffel, Internet csatlakozási lehetőséggel ( wireless ), minibárral, zuhanyzóval, wc-vel felszereltek.

A panziónkban található szauna, infra-szauna, szolárium és a masszázs a vendégek kikapcsolódását szolgálja.Az aktív pihenést salakos teniszpályánkkal, nyári fürdőmedencével, a környék megismerését kerékpárok kölcsönzésével tesszük színesebbé. Panziónk kertjében található fajátszótér „kis”vendégeinket várja. További sportolási lehetőségek a Nordic walking a tanösvényen, valamint a lovaglás. Panziónk éttermében az európai konyha ételei mellett a hegykői specialitások -egyre több hegykői alapanyagot igyekszünk felhasználni- valamint a kímélő- és vegetáriánus ételek is megtalálhatók.

Vendégeink autóikat zárt parkolónkban tudhatják biztonságban.

Kívánságára Fertő-tavi sétahajózás, kenus túra, borkóstoló, lovaglás, sétakocsizás is megrendelhető. A Fertő-táj madártávlatból is megismerhető, a szomszédos Meidl reptérről sétarepülések indulnak. A közeli madárvártán a Nemzeti Park madárvilágában gyönyörködhetnek. A horgászni vágyóknak a helyben lévő horgásztó biztosítja a teljes kikapcsolódást. A profi és amatőr fotósok egyaránt találnak témát a Nemzeti Parkban és a Fertő-táj Világörökségben. A kerékpározás szerelmeseit, a Fertő-tavat körülölelő kiépített kerékpárút várja 50 méterre a panziótól. A fertőrákosi öbölben a Fertő-tavon van lehetőség vitorlázásra és szörfözésre is. A téli sportok kedvelői sem maradnak lehetőség nélkül, a nagyobb fagyok beköszöntével amint a tó vízfelületei befagynak és elég vastagra hízik a jég, máris lehet korcsolyázni. A síelőknek több lehetőség áll rendelkezésére, sípálya Sopronban illetve az ausztriai Semmeringen és Spitalon.

Kedvelt kirándulóhelyek:Fertőd, Illmitz, Nagycenk, Sopron, Rust, Eisenstadt,Fraknó(vár), Bécs( kb. 80 km ). Megközelítés Budapest irányából az M1-es autópályán Győrig majd a 85-ös főúton Sopron irányában a hegykői elágazásig. Majd a településen az útbaigazító táblákat követve a Patak utcán keresztül.Navigációs GPS koordinátáink 47°37'13” 16°47'24”.

Szeretettel várjuk Hegykőn, nyugalmas, színvonalas Panziónkban. - Marben a pihenés kulcsa.

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
 • Természeti környezetben (Fertő-táj világörökségben, Fertő-Hanság Nemzeti Parkban, Termál fürdő közelében 300 m-re)
szolgáltatások
 • Általános szolgáltatások
  Kávéterasz, Nem őrzött parkoló, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Nyelvismeret (német, angol), Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Zárt parkoló, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Mosatási lehetőség
 • Szolgáltatások a szobában
  Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás (Wlan), Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
 • Szépség szolgáltatások
  Szolárium, Szauna, Masszázs
 • Sport szolgáltatások
  Hideg vizű szabadtéri medence, Lovaglás, Tenisz
 • Gyógyszolgáltatások
  Gyógyfürdő, termálfürdő (300 m-re)
fizetési lehetőségek
kedvezmények
6 éves korig ingyenes   
7-14 éves korig 50%   (szülőkkel egy szobában a felnőtt ár 50 %-a)